Hemma igen

Hej

Så var vi tillbaka i Gävle igen efter 4 härliga veckor över Atlanten!
Känns lite konstigt att vara borta så här länge och komma från 30 grader varmt och strålande solsken till snö och minusgrader, Brrr!
Det har igen verkligen varit ett äventyr med lite svalare väder och ganska mycket sjö under första benet till Las Palmas. Några trevliga utflykter och spännande besök, inte minst La Gomera och San Sebastian innan överseglingen.
Själva överseglingen var en lisa för själen, härlig sol, bra vind, mycket seglad tid och det blev bara varmare och varmare.
Dagarna på Barbados var också sköna och lata vilket aldrig är fel.

Det var verkligen en härlig besättning ombord, allt från kapten Gerard, förste styrman Gustav (som var en ung svensk kille) till vår hyttsteward Anton, och naturligtvis alla andra.

Vi vill också tacka vår medresenärer Annie & Leif, Lena & Anders, Per, Bosse och från första benet Rolle & Inez samt och Kristian & Pirjo för en härlig segling, intressanta diskussioner och många glada skratt.
Självklart även ett jättetack till våra eminenta reseledare Carina och Erling som med ett rutinerat och vänligt sätt såg till att vi både fick sjöhistoria, valar, knopar, skrock till sjöss, Evert Taube och sång till livs under resan.

Om det blir någon mer segling över Atlanten är osäkert, två gånger är bra som det är men vi lämnar dörren lite på glänt för en översegling från Karibien till Europa i framtiden.

Nu när vi är hemma igen så avslutar vi bloggen Atlantic Crossing 2.0.

Vi återkommer kanske med någon ny blogg om våra seglingar.

Karolina & Michael


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

22.50 N 36.98 W med lite text